המדריך השלם לפודקאסט משלך

פודקאסט (באנגלית: Podcast) הוא מעין תוכנית רדיו המופצת באינטרנט בחינם או בתשלום, וניתן להאזין לה בכל זמן ובכל מקום.

החדירה של פודקאסטים לישראל הייתה איטית, אך החל משנת 2017 צבר התחום הכרה ופופולריות הולכים וגוברים, בזכות כניסתם לתחום של גופי שידור גדולים כגון אתר וואלה, רדיו תל אביב, עיתון גלובס, תאגיד כאן והטלוויזיה החינוכית, לצד פודקאסטים עצמאיים. נכון לסוף שנת 2020 קיימים למעלה מ-500 פודקאסטים בעברית.

צביקה ברגמן איש העסקים הוציא לאחרונה ספר חדש הנקרא: "פודקאסט - המדריך השלם לפודקאסט מצליח משלך", המאפשר לכל מי שיחפוץ בכך להגשים חלום ולשתף את הידע, הניסיון והתובנות שצבר, באמצעות "פודקאסט" תוכנית שמע אינטרנטית, שהינה זמינה, נוחה וחכמה, וזאת בלי כל צורך בידע מוקדם.

הספר כתוב בגובה העיניים, ומתאים לכל מי שתמיד רצה לתקשר עם קהל, ונמנע אם בשל פחד קהל, או בשל חשש מהוצאות וכדומה. בספר מציג ברגמן את כל הידע והכלים להפקת פודקאסט מצליח, בספר בשפה ברורה, שלב אחר שלב.

אומר הסופר צביקה ברגמן, מחבר הספר: "בעידן התקשורתי בו אנו חיים, הפודקאסט מהווה הזדמנות מעולה לפתח ערוץ תקשורת נוח ויעיל, שיתרום לך בכמה מישורים: ראשית, התהליך והיצירה יסבו לך הנאה רבה, שנית פודקאסט עשוי להרחיב את יכולת ההשתכרות שלך (שכן ייתכן וגורמים עסקיים שונים יהיו מעוניינים לפרסם בו), ושלישית, הוא יתרום לבניית המוניטין שלך".

מנתוני דו"ח בזק האחרון עולה, שאחד מתוך 3 ישראלים מאזין לפודקאסט, כאשר 66% מהם עושים זאת במהלך נסיעה/נהיגה. פילוח הנושאים הוא: 41% מאזינים לפודקאסטים בנושאי היסטוריה, 23% מאזינים לנושאי כלכלה, 15% בנושאי היי-טק ו-21% לנושאים אחרים.

בתקופת הקורונה מספר ההשמעות גדל עוד יותר, שכן אנשים רבים אשר אינם עובדים זמנית, ונמצאים בסגר מפעם לפעם השנה, גילו את מקור המידע הזה, המאפשר להרחיב אופקים מתי שנוח, בכל שעה ובכל מקום.

על הסופר:

צביקה ברגמן הינו איש עסקים, מאמן, סופר, מרצה ומו"ל, שכתב והוציא לאור עשרות ספרים ורבי מכר בתחום הכלכלה והעסקים. ספריו תורגמו לאנגלית, סינית ומנדרינית.

הפודקאסט של ברגמן הפך תוך 4 חודשים מיום הקמתו, לפודקאסט מצליח ומבוקש.

מחיר הספר: 89 ש"ח.

להשיג ברשתות הספרים ברחבי הארץ, ובאתר הבית  http://sodot.co.il/


פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

שוק הנדל"ן התל-אביבי בתקופת הקורונה

מעדנים פרוביוטיים ללא חלב, והאם לאכול אבטיח או מלון?

לשבועות: קמח פיצה ופוקצ'ה וקמח דורום לפסטה