חדש: נקניקיות בקר בסגנון אמריקאי של "יחיעם"

לא תשכנעו אותי לא לאכול נקניקיות, מילדות ועד היום. כמובן שהיום אני מגוונת את מנת הבשר שלי, אבל על מאכלי הילדות לא מוותרים בקלות.


לא בהכרח חייבים לאכול נקניקייה בלחמניה המסורתית. אפשר לגוון, וכך נהנים מ-2 העולמות: לא מוותרים על הנקניקייה, וגם משדרגים איתה מאכלים.

הפעם שדרגתי את הפסטה שלי עם עיגולי נקניקיות מטוגנים, ובחרתי לשם כך בנקניקיות בקר גורמה החדשות של "יחיעם" בסגנון אמריקאי, שהושקו לאחרונה.

הנקניקיות 100% בקר פרמיום, מיוצרות על פי מתכון וידע של חברת הבת של מעדני "יחיעם בארה"ב"  Abeles & Heymann, ומצטרפות לסדרת נקניקיות הפרמיום של מעדני יחיעם, אשר ישווקו ברשתות המזון ברחבי הארץ.

הנקניקיות בסדרה עשויות מנתחי בקר, הודו ועוף איכותיים, גדולות ועסיסיות, במרקם בשרי ובטעם משובח, ללא גלוטן ובעלות רמת חלבון גבוהה (כ-16%),  משווקות באריזות של 280 גרם, כ-3 עד 4 יחידות נקניקיות גדולות באריזה.

הסדרה כוללת גם: נקניקיות צ'וריסו בסגנון ארגנטינאי בעלות מרקם בשרי וטעם פיקנטי, מומלצות לצלייה על האש או במחבת, ונקניקיות בסגנון צרפתי בעלות מרקם בשרי וארומה חזקה, מומלצות לצלייה על האש או במחבת, וכתוספת לתבשילי קדרה כמו שוקרוט.

כשרות: כשר בהשגחת הרבנות הראשית.

מחיר מומלץ לצרכן: כ- 20.00 ₪ לאריזת 280 גרם.

להשיג ברשתות השיווק ובחנויות המובחרות ברחבי הארץ. 

 

 


 

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

שוק הנדל"ן התל-אביבי בתקופת הקורונה

לשבועות: קמח פיצה ופוקצ'ה וקמח דורום לפסטה

כל מה שחדש..בחודש החגים