"טורקיז" טחינת פרימיום חדשה, ואבוקדו גרנות ממותג

כי אפשר בלי טחינה בכל יום..כי היא בריאה ומומלצת..ואנחנו שמחים על כל טחינה חדשה שעלה למדפים.

הפעם, מדף הטחינות הגולמיות עומד בפני שינוי, עם כניסתו של מותג חדש ומבטיח המושק לראשונה בישראל תחת השם טחינה "טורקיז". הטחינה החדשה, באיכות של טחינה פרמיום, בעלת גוון לבן ונקי, ובטעם עדין ומיוחד של שומשום פרמיום טרי ואיכותי.

מרקם הטחינה עדין ואחיד והיא מומלצת לשימוש בצורתה הגולמית או בתוספת מים ולימון לפי הטעם. הטחינה תשווק בשתי אריזות, רגילה ומלאה, בעיצוב כחול ים תיכוני אותנטי.

השקת טחינה טורקיז החדשה תלווה בקמפיין שילוט חוצות בפריסה ארצית,  תחת הסלוגן: "טחינה ים תיכונית אמיתית", וכן במבצע מיוחד נושא פרסים, בהם טיסה ליוון.

טחינה טורקיז מיוצרת במפעל בעל כושר ייצור של כ- 4 טון טחינה גולמית מידי שעה, ונחשב לאחד ממפעלי הטחינה הגדולים בעולם. במפעל מועסקים כ-240 עובדים ומחזור מכירותיו נאמד בכ-210 מיליון שקלים בשנה.

לדברי יובל מלאך, סמנכ"ל השיווק והמכירות של טחינה טורקיז: "לאור הצריכה הגוברת של טחינה בישראל, שהנה חלק ממגמה עולמית ומהפכית בריאות, ביקשנו להביא טחינה פרמיום חדשה, בטעם ובמרקם שטרם נראה כמותו. תוצאות מבחן הטעימה מצביעות על שינוי צפוי במדפי הטחינה ואין לנו ספק שהצרכן יטעם ויבחר טחינה טורקיז".

כשר פרווה בהשגחת בד"ץ עדה חרדית ירושלים.

מחיר מומלץ לצרכן: כ-14 ₪ לאריזת 500 גרם. תימכר במחיר השקה של כ-12 ₪.

להשיג בכל רשתות השיווק למעט רשת רמי לוי שיווק השקמה.

 

אבוקדו "גרנות" ממותג במחיר שווה לכל כיס

בימים אלה משווק אבוקדו מסוג אטינגר שך "גרנות", הנחשב לזן האהוב ביותר על הישראלים, האטינגר צפוי להיות משווק עד לסוף השנה, כשבהמשך יצטרפו אליו זנים נוספים בהם האס, פוארטה ופינקרטון.

בחודשים האחרונים ניתן היה להשיג אבוקדו באיכות נמוכה ובמחיר יקר, זאת משום שנמכר שלא בעונה. "חקלאי גרנות" מבקשת להבהיר לצרכן, כי רצוי וכדאי לרכוש אבוקדו בעונה בלבד ומגורם מוסמך, ובכך להבטיח את איכותו ומחירו הזול.  

התכונות הבריאותיות של האבוקדו בהחלט מפליאות, ואצלי בבית לא תמצאו אותי ללא האבוקדו בכל אחד מימות השבוע. השתכנעתי שאין לו תחליף. 

על פי מחקרים, האבוקדו נחשב לשומן בריא, כאשר כ- 20% מהרכבו התזונתי הם שמנים בעלי תכונות המונעות כולסטרול, תהליכי חמצון ומחלות לב. יש בו כמות גבוהה של ויטמינים, חלקם ויטמינים מסיסים בשמן, שהעיקרי ביניהם הוא ויטמין E. זהו נוגד חמצון חשוב ביותר, והוא מגן על הרקמות מפני נזקי חמצון, קרינה והרעלה.

האבוקדו מכיל את כל חומצות אמינו החיוניות, מה שהופך אותו לבעל חלבון מלא. יש לכך ערך רב לצמחונים, לטבעונים, לתינוקות וילדים ולאנשים בתהליכי הבראה. הוא מכיל גם פחמימות, בעיקר סיבים תזונתיים העוזרים לתהליך העיכול. האבוקדו עשיר מאוד באשלגן ודל בנתרן ולכן מתאים לבעלי נטייה למחלות לב וכולסטרול. באבוקדו יש ברזל, סידן, מגנזיום וויטמין C.

בית האריזה אבוקדו גרנות בו הושקעו בשנים האחרונות מעל 30 מיליון שקלים, הינו מהגדולים והמתקדמים בעולם, והוא ממוקם באזור התעשייה הצמוד לקיבוץ גן שמואל. כ- 70% מהתוצרת מיועדת לייצוא כמו כן כ-12,000 דונם אבוקדו נטעו בעשור האחרון בהשקעה של מעל 100 מיליון שקלים, ועוד אלפי דונמים צפויים להינטע בשנים הקרובות.

כשרות: הרב אפרתי ובד"צ עדה חרדית.

מחיר מומלץ לצרכן: כ- 5 עד 10 ₪ לק"ג (המחיר הסופי נקבע על ידי רשתות השיווק). להשיג ברשתות שופרסל, רמי לוי, ויקטורי, יוחננוף, מגה, חצי חינם, בשווקים הסיטונאים ובחנויות המתמחות.

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

שוק הנדל"ן התל-אביבי בתקופת הקורונה

לשבועות: קמח פיצה ופוקצ'ה וקמח דורום לפסטה

כל מה שחדש..בחודש החגים