"סוגת" ובוטיק הקינוחים TADAM – בחג האהבה

לרגל חגיגות ה-Valentine's Day, חברו "סוגת" לבוטיק הקינוחים TADAM"" (טדאם) של הקונדיטורית שירן מתתיהו, בוגרת התכנית בייק אוף.

במסגרת שיתוף הפעולה, הושק ב-TADAM מארז קינוחים מרהיב, מעוצב ומתוק במיוחד במהדורה מוגבלת, הכולל  עוגת מוס אוראו נוטלה, 2 מריטוצו - בריוש איטלקי במילוי קרם מסקרפונה תות, בראוניז פאדג׳י, עוגיית רד וולווט, עוגיית שוקוצ׳יפס, 2 עוגיות מקרון, 2 מיני קאפקייקס עם מסרים מודפסים לבחירה, מיני יין מבעבע בלונאן רוז גולד ו-2 כוסות שמפניה.

בנוסף, בתאריכים 13-14.2.22 יוצב ב-TADAM "דוכן הנשיקות" של TADAM & סוגת, וכל המבקרים במקום יוזמנו להצטלם ולקבל קאפקייק שוקולד עם הקדשה במתנה, במגוון מסרים שמתאימים לכל מי שחוגג את חג האהבה, ביניהם: Kiss me!, אהבה שלי, Love your selg, הכי כיף לישון באלכסון ועוד.

מחיר מארז ליום האהבה: 199 ₪

להשיג בבוטיק הקינוחים TADAM: רבי פנחס 11 תל-אביב יפו

 ובאתר:  https://tadambyshiran.co.il/ 


בתמונה: יעל פודולסקי מ"סוגת" והקונדיטורית שירן מתתיהו.

מתכון לחיתוכיות "רד וולווט"

מאת שירן מתתיהו הקונדיטורית של TADAM

מצרכים:

200 גרם חמאה רכה

100 גרם (1/2 כוס) סוכר סוגת לבן

240 גרם (1 כוס) סוכר סוגת חום כהה

1 ביצה L

1/2 כפית מלח

1 כף קקאו

280 גרם (2 כוסות) קמח רב תכליתי של סוגת

1 שקית אבקת אפייה

1 כוס שוקולד צ׳יפס לבן

מעט צבע מאכל אדום ג׳ל

לקישוט:

שוקולד לבן מומס (אפשר להוסיף לו צבע ורוד)

סוכריות בצורת לבבות

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-170 מעלות.

מערבבים בקערת המיקסר עם וו גיטרה את החמאה ושני סוגי הסוכר לתערובת בהירה ותפוחה.

מוסיפים את הביצה והמלח ומערבבים להטמעה.

מוסיפים את הקקאו, הקמח, אבקת האפייה ומעט צבע מאכל (לקבלת הגוון הרצוי) ומערבבים ממש מעט רק לאיחוד הבצק.

מוסיפים את השוקולד צ׳יפס ומערבבים בעדינות.

מעבירים את התערובת לתבנית מרובעת 24 על 24 ס"מ, או עגולה בקוטר 24 ס"מ ומהדקים לתחתית. מפזרים מעל חופן שוקולד לבן.

אופים את החיתוכיות כ-13 דקות עד שהן רכות ולא אפויות עד הסוף.

מקררים לגמרי וחותכים לקוביות. מקשטים בשוקולד מומס וסוכריות ומגישים.

 

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

שוק הנדל"ן התל-אביבי בתקופת הקורונה

לשבועות: קמח פיצה ופוקצ'ה וקמח דורום לפסטה

כל מה שחדש..בחודש החגים