לחג האהבה - יינות מבעבעים של יקבי כרמל

 

2 יינות מוסקטו מבעבעים

לאוהבי יין קליל מבעבע בחג האהבה, מציעים יקבי כרמל מבחר יינות מבעבעים ומוגזים, קלילים וכייפים, התואמים לטעמו של הצרכן הישראלי, במחירים נוחים לכל כיס.

בחרנו ב-2 יינות קלילים מבעבעים לחגוג איתם את חג האהבה, בערב רומנטי זוגי: פרייבט קולקשן מוסקטו 2021 ובאזז מוסקטו 2021

רן אסא, מנהל השיווק של יקבי כרמל: "כמו בכל שנה, גם הפעם חשוב לנו לתת מענה לכלל הצרכנים בכלל ולדור המילניום בפרט, המחפשים יינות מבעבעים, טעימים וארומטיים עם תו איכות של יקב בעל ניסיון ובמחירים נגישים".

-  פרייבט קולקשן מוסקטו 2021

יין לבן רענן ומבעבע קלות, מענבי מוסקט אלכסנדרוני שנבצרו בהבשלה מלאה היין עבר תסיסה במכל לחץ (Me'thode Charmat) לקבלת יין ארומטי. ליין גוף בינוני ומתיקות מאוזנת עם ארומה של פירות טרופיים וחבושים אפויים.

פרייבט קולקשן מוסקטו משתלב מצוין לצד קינוחים ומנות אחרונות, או בפני עצמו.

רמת אלכוהול: 5.5% טמפרטורת הגשה מומלצת: 7 מעלות. יש לקרר היטב לפני ההגשה

מחיר מומלץ: 40 ₪.

-  באזז מוסקטו 2021

יין קליל, מבעבע קלות ובעל מתיקות עדינה ומאוזנת, המופק מענבי מוסקט שנבצרו מכרמים נבחרים ברחבי הארץ. באזז מוסקטו מתאים כאפריטיף ולליווי ארוחות קלות, פיקניקים ומסיבות.

רמת אלכוהול: 6%. טמפרטורת הגשה מומלצת: 4 מעלות.

מחיר מומלץ: 30 ש"ח

ניתן להשיג את היינות ברשתות השיווק או בחנויות היין המובחרות ברחבי הארץ.

לחג האהבה - למברוסקו Giacobazzi

לחג האהבה משיק המותג Giacobazzi מהדורה מיוחדת של למברוסקו מבעבע לבן חצי יבש, בבקבוקים בצבע כסוף מנצנץ וחגיגי.

Giacobazzi הינה סדרת יינות מבעבעים בסגנון למברוסקו בעלי 9% אלכוהול. המיוצרים באיטליה בשיטת שארמט (Charmat) מענבי למברוסקו ומונטה-ריקו.


היקב ממוקם במודנה שבחבל אמיליה באיטליה, אזור הנחשב ללב הלמברוסקו האיטלקי המקורי. משפחת
Giacobazzi הקדישה דורות שלמים לטיפול בכרמים והפקת יינות ובחלוף הזמן, הפך השם Giacobazzi לשם נרדף ללמברוסקו.

היינות מסדרה זו מתאימים למגוון רחב של אפשרויות צריכה: אפרטיף וארוחות קלות, פיקניקים ומסיבות.

מומלץ להגיש בטמפרטורה של 8-11 מעלות.

מחיר מומלץ לצרכן: 25 ₪. ניתן לרכוש בחנויות וברשתות השיווק ולהזמין באתרי האונליין של רשות השיווק המובילות וחנויות היין הנבחרות.

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

שוק הנדל"ן התל-אביבי בתקופת הקורונה

לשבועות: קמח פיצה ופוקצ'ה וקמח דורום לפסטה

כל מה שחדש..בחודש החגים