חדש מבית "פסטה ריקו", ונקניק פפרוני מבית "יחיעם"

 

הסדרה הבשרית של פסטה ריקו

שמחתי להרגיש באיטליה עם "פסטה ריקו", המשיקה סדרת פסטה פרמיום טרייה במילוי בשר: טורטליני ראגו, טורטליני עוף ואניולוטי ראגו, 100% חיטת דורום עם אחוז חלבון גבוה, מבשר בקר ועוף מובחרים, שאינה מכילה חומרים משמרים או צבעי מאכל, בשילוב רכיבים טבעיים כירקות שורש ותבלינים. הפסטה קלה ומהירה להכנה - ישירות מהמקפיא.

לדברי שי אלון המנכ"ל, חברת פסטה ריקו שמה לה למטרה לחולל מהפיכה במדף הפסטה, ולהכניס אל המשפחה הישראלית את השימוש בפסטה טרייה, בדומה לאיטליה.

סדרת המעדנייה הבשרית כוללת פסטה פרמיום טרייה ב-3 טעמים:

טורטליני ראגו

פסטה מצוננת טרייה מ-100% חיטת דורום איכותית, בצורת טורטליני במילוי בשר בקר מכסה אנטריקוט, להגשה בהקפצה קלה על המחבת עם ירקות, רוטבי עגבניות ,ציר בקר ועוד.

טורטליני עוף

פסטה מצוננת טרייה מ-100% חיטת דורום איכותית, בצורת טורטליני במילוי עוף, להגשה עם פטריות מוקפצות, רטבים על בסיס שמן זית וירקות טריים ועוד. 

אניולוטי ראגו

פסטה מצוננת טרייה מ-100% חיטת דורום איכותית, בצורת טורטליני במילוי בשר בקר אנטרקוט וירקות שורש. טעימה בצריבה קלה במחבת ותוספת ירקות ירוקים, עם רוטבי עגבניות, או על בסיס שמן זית.  

כשרות: בשרי, בהשגחת רבנות מגדל העמק.

מחיר מומלץ לצרכן: החל מ- 29.90 ₪ לאריזת 300 גרם.

סדרת הפסטה הטרייה החדשה של פסטה ריקו תשווק במקפיאים של רשתות המזון ברחבי הארץ באמצעות חברת "תנובה" ותלווה במבצעי השקה מיוחדים.


טעמנו את שלושת סוגי הפסטה החדשה. אהבנו את הטעמים, ואת העובדה שהארוחה היתה קלה ומהירה להכנה - וזאת ישירות מהמקפיא. כמה נעים להגיע הבית אחרי יום עבודה ארוך, ולהכין לנו ארוחה בין רגע, בלי כל צורך לטרוח יותר מידי.


נקניק חדש בסגנון איטלקי: סלמי פפרוני

עבורי כל מוצר בשרי חדש הינו חגיגה קולינרית. הפעם זו יצרנית מוצרי הבשר "מעדני יחיעם", המשיקה נקניק חדש בסדרת הנקניקים היבשים: סלמי פפרוני - נקניק מעושן בסגנון איטלקי, ללא גלוטן, מעולה לשימוש בכריכים, מאפים בתנור, מרקים ותבשילים.

הנקניק החדש מיוצר מתערובת בשרים של הודו ובקר, בתיבול אופייני ופיקנטי, וישווק באריזת 300 גרם.

בני המשפחה אהבו גם הם את המוצר החדש. חלקם הכינו לעצמם סנדויצ'ים, חלקים הוסיפו אותו לחביתות, וחלקם לסלטים ולפסטה.

סדרת הנקניקים היבשים של מעדני יחיעם כוללת סלמי מעושן, סלמי גלילי, קבנוס קלאסי, קבנוס פפרוני ועוד. בנוסף, מייצרת יחיעם נקניקי בוטיק הכוללים את הפרושוטו, קורנדביף, סלמי הרץ, סלמי צרפתי, סרוולט ועוד.

לאחרונה השיקה יחיעם סדרת נקניקיות פרימיום חדשות הכוללת נקניקיות צ'וריסו, נקניקיות בסגנון צרפתי ונקניקיות בקר בסגנון אמריקאי, הזוכות להצלחה.

כל מוצרי החברה מיוצרי במפעל בקיבוץ יחיעם בגליל המערבי, המעסיק כ- 150 עובדים.

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

שוק הנדל"ן התל-אביבי בתקופת הקורונה

לשבועות: קמח פיצה ופוקצ'ה וקמח דורום לפסטה

כל מה שחדש..בחודש החגים