ממרח אריסה-לימון של "נפטון"

ממרחים שמקורם במטבח הצפון אפריקאי, מוסיפים טעמים נפלאים למאכלים של מטבח זה.

הפעם החלטנו לטעום את המוצר החדש של "נפטון": ממרח אריסה לימון, המתאים לכריכים, טוסטים, פסטה, בשר, עוף, דגים, סלטים, ביצים, מוקפץ, ירקות מבושלים, ובקיצור כמעט לכל מאכל.

הממרח מרכז 2 טעמים אהובים מהמטבח התוניסאי והמרוקאי: אריסה – ממרח פלפלים חריפים ומתוקים, ולימון כבוש – לימון במלח ופפריקה.

הממרח מכיל לימון כבוש, שמן, מים, פלפלים אדומים ותבלינים, והוא ללא תוספות של חומרים משמרים, צבעי מאכל או מונוסודיום גלוטומט.

כשרות פרווה מהדרין בהשגחת הרבנות הראשית באר שבע ובד"צ העדה החרדית.

מחיר: 9.90 – 12.90 ש"ח ל-180 גרם.

להשיג ברשתות: יינות ביתן, חצי חינם, ברקת, מחסני השוק, סלאח דבאח ובחנויות פרטיות ברחבי הארץ.


מתכון של דג דניס עם אריסה לימון

מצרכים:

דג דניס שלם טרי

2 כפיות אריסה-לימון

1 כפית מלח

3 שיני שום מעוכים

חופן כוסברה

רצועות גמבה טרייה

שמן רגיל

אופן ההכנה:

לערבב את כל המוצרים בקערה, כולל השמן

למרוח על הדג מבחוץ ובפנים

להכניס את הדג כשהוא על ניר אפייה, לתנור של 170 מעלות

זמן אפייה: חצי שעה

ולהגיש את הדג לשולחן.

אין ספק שהוספת האריסה-לימון לדג שהכנו, שידרג מאד את טעמו לדעתם של כל הטועמים. 


פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

שוק הנדל"ן התל-אביבי בתקופת הקורונה

לשבועות: קמח פיצה ופוקצ'ה וקמח דורום לפסטה

כל מה שחדש..בחודש החגים