חדש: עוגות אריאל, עוגה מבית "אחווה" ואבוקדו "ריד"


חוגגים שבועות עם "מאפיית אריאל"

מאפיית "אריאל" מפנקת אותנו לקראת שבועות במבחר גדול של סוגי עוגות גבינה, מתוקים ומלוחים, וגם ללא גלוטן שהפך להיות מוצר חשוב ביותר עבור רבים מאתנו, בשל בעיות בריאותיות, אבל טעמו נשאר לחלוטין מעולה.

חברת "מאפיית אריאל" תשווק לרגל שבועות ליין מוצרי מאפה ועוגות קונדיטוריה מובחרות, במגוון של סגנונות וטעמים ייחודים ובמתכונים מקוריים. עוגות בסגנון קלאסי, אפויות, עם ציפוי שוקולד או פירות, פחזניות, אקלרים, עוגות בריוש ועוד.

בנוסף, יוצעו בסניפי הרשת מבחר מאפים טריים, עוגיות ללא סוכר ועוגיות פרמיום, כולל מגוון מוצרים רחב ללא גלוטן של החברה הכולל ג'חנון, מלאווח, בורקס גבינה, בורקס תפוח אדמה, בורקס פיצה ובצק עלים ללא גלוטן, ואת הבוקר ניתן לפתוח בקפה, מאפה וכריך במחיר מבצע.

מבחר עוגות הגבינה לשבועות של "מאפיית אריאל" כולל עוגת גבינה ביתית עם שברי עוגיות קרמל, עוגת גבינה פירורים, עוגת גבינה ריבת חלב, עוגת גבינה מקופלת, עוגת בראוניז גבינה, עוגת גבינה שמנת בציפוי אוכמניות, עוגת גבינה שמנת בציפוי גנאש שוקולד, עוגת גבינה שמנת בציפוי שמנת חמוצה, עוגת גבינה ברוקלין, עוגת בריוש גבינה ועוד. בנוסף, תשווק החברה קינוחי כוסות.

כשרות בהשגחת בד"ץ בית יוסף והרבנות פ"ת.

מחיר מומלץ לצרכן: כ- 54-48 ₪ לפס עוגה.

להשיג בסניפי רשת "מאפיית אריאל" ברחבי הארץ.

           

לשבועות - עוגת שמרים גבינה ושוקולד של חברת "אחוה"

חברת "אחוה" מפנקת אותנו, יחד עם הקונדיטורית שמרית הילל, במתכון לעוגת שמרים גבינה ושוקולד, עוגה שכולנו תמיד אוהבים.

מצרכים (לעוגה בתבנית עגולה):

לבצק:

1 קילו קמח

20 גרם שמרים יבשים

150 גרם סוכר

450 מ"ל חלב (כוס ושלושת רבעי)

4 ביצים

200 גרם חמאה רכה

למלית הגבינה והשוקולד:

1 כוס ממרח שומשום ושוקולד של "אחוה"

500 גרם גבינה מסקרפונה

100 גרם (חצי כוס) סוכר

1 ביצה

1 חלמון

2 כפיות תמצית וניל

30 גרם (3 כפות שטוחות) קורנפלור מנופה

אופן ההכנה:

1.       בקערת מערבל עם וו גיטרה שמים קמח, שמרים וסוכר ומערבלים למשך דקה. מוסיפים את שאר חומרי הבצק (חלב, ביצים, חמאה) ומעבדים כעשר דקות עד לקבלת בצק חלק.

2.       משמנים את הבצק במעט שמן, מניחים בקערה גדולה עטופה בניילון נצמד ומתפיחים למשך שעתיים מחוץ למקרר.

3.       מרדדים את הבצק על משטח מקומח מעט למלבן בגובה של 1 מ"מ.

4.       מערבבים את כל חומרי המלית. מורחים את המלבן בממרח השוקולד והגבינה ומקפלים לשלוש (קפלו צד אחד ועליו את השני).

5.       מרדדים שוב למלבן דק עד כמה שניתן (עכשיו יש לנו שכבת גבינה באמצע) ושוב מורחים בנדיבות ממרח גבינה שוקולד ומקפלים.

6.       חותכים את הבצק ל-4 רצועות וקולעים לצמה. מניחים בתבנית עגולה משומנת מעט עם ניילון נצמד להתפחה נוספת למשך כשעה.

7.       מורחים את העוגה בביצה טרופה ואופים למשך כ- 45 דקות עד להשחמה.

8.       ניתן למרוח על העוגות סירופ מי סוכר - מביאים לרתיחה חצי כוס מים עם 3/4 כוס סוכר וכשהעוגות יוצאות חמות – מורחים עליהן שכבה נדיבה ומפנקת מהסירופ.


 "חקלאי גרנות" החלה בשיווק זן האבוקדו ריד

"חקלאי גרנות" החלה בשיווק זן האבוקדו ריד, הנחשב לאבוקדו האחרון של העונה, מצטיין במפלס אחוז שומן נמוך ביחס לסוגי אבוקדו אחרים, בעל מרקם קרמי ומענג לאכילה.

אבוקדו מסוג ריד נחשב לזן משובח, טעים ומובחר, המסכם את עונת האבוקדו לקראת הקיץ, עד התחדשותה בתחילת ספטמבר. הריד צפוי להיות משווק עד לסוף יולי וניתן להשיגו בשווקים וברשתות המזון ברחבי הארץ.

על פי מחקרים, האבוקדו נחשב לשומן בריא, כ- 20% מהרכבו התזונתי הם שמנים בעלי תכונות המונעות כולסטרול, תהליכי חמצון ומחלות לב. יש בו כמות גבוהה של ויטמינים, מכיל את כל חומצות אמינו החיוניות, מה שהופך אותו לבעל חלבון מלא, עשיר מאוד באשלגן ודל בנתרן ולכן מתאים לבעלי נטייה למחלות לב וכולסטרול, ומכיל ברזל, סידן, מגנזיום וויטמין C.

כשרות: הרב אפרתי ובד"צ עדה חרדית.

מחיר מומלץ לצרכן: כ- 6.90 – 10.90 ₪ לק"ג (המחיר הסופי נקבע על ידי רשתות השיווק).

להשיג ברשתות שופרסל, רמי לוי, ויקטורי, יוחננוף, מגה, חצי חינם, בשווקים הסיטונאים ובחנויות המתמחות.

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

שוק הנדל"ן התל-אביבי בתקופת הקורונה

לשבועות: קמח פיצה ופוקצ'ה וקמח דורום לפסטה

הלקטים החדשים של סנפרוסט - טברנה יוונית ופיאסטה מקסיקנית