מה חדש על המדף?

עוגת שמרים קראנץ בטעם שוקולד

לא תמיד אנו פנויים לאפות לנו עוגה לבני המשפחה. לא תמיד המצרכים כולם נמצאים בבית כשאנו מחליטים שהנה מגיעים אורחים, וחייבים עוגה. 

ואם סתם כך מתחשק לנו עוגה ואין לנו חשק להתעסק בכל שלבי האפיה – מה טוב יותר מאשר לגלות שאפשר לרכוש עוגה טעימה, שאינה נופלת ברמתה מהעוגה הנאפית במו ידי?

חברת אחוה, היצרנית המובילות בישראל של מוצרי חלווה, טחינה ודברי מאפה, משיקה עוגה חדשה וטעימה להפליא, בסדרת המאפים מתוצרתה: עוגת שמרים קראנץ בטעם שוקולד.

העוגה החדשה מבית המאפה של טעמה כעוגת קונדיטוריה, והיא עשויה מבצק שמרים נימוח, מלופפת בתנועת קיפול ועם מילוי עשיר של שוקולד, נימוחה בפה ובעלת טעם של אפייה ביתית. העוגה תשווק באריזה של 400 גרם, נהדרת לאירוח וכקינוח מפנק לצד שתייה קרה או חמה. מומלץ לחמם לפני ההגשה.

סדרת העוגות הביתית של "אחוה" כוללת עוגת שמרים שוקולד, קינמון, פרג וקרמל. העוגות איכותיות וטעימות, נמכרות במחיר שווה לכל נפש ,של כ- 9 שקלים בלבד.

כשר פרווה: בהשגחת בד"צ העדה החרדית ירושלים.

מחיר מומלץ לצרכן: כ- 9 שקלים לעוגה באריזת 400 גרם.

להשיג ברשתות השיווק המובחרות.

פסטרמה בטעם שווארמה

לצאת לעבודה או לטיול עם סנדויץ' פסטרמה מכל סוג שהוא, בלחמניה עם פרוסת עגבניה ומלפפון חמוץ - אין טעים מזה ואין בריא מזה, כי הכל למעשה תוצרת בית, ללא חשש מתי הוא הוכן, והמחמאות לא מאחרות לבוא.

לאוהבי הפסטרמה כמוני: "מעדני יחיעם" יוצאים בפסטרמה, בטעם חדש ומקורי מחזה הודו מובחר, בתיבול של תערובת תבלינים בטעם של שווארמה, המכילה 18% חלבון ורק 3% שומן, ותשווק באריזת 300 גרם.

סדרת הנקניקים הפרוסים של "יחיעם" מיוצרת מנתחי מבשר הודו ובקר, בעלי טעם עשיר, ונחשבים לנקניקים המשובחים ביותר.

בין מוצרי הסדרה נמצאים נקניקי פסטרמה של פעם, פסטרמה ברביקיו מ 100% רכיבים טבעיים, כתף בקר מעושן, סלמי איטלקי, פסטרמה מעודנת עם דבש ועוד.


בנוסף, מייצרת
יחיעם נקניקי בוטיק הכוללים את הפרושוטו, קורנדביף, סלמי הרץ, סלמי צרפתי, סרוולט  ועוד. לאחרונה השיקה יחיעם סדרת נקניקיות פרמיום חדשות: נקניקיות צ'וריסו ונקניקיות בסגנון צרפתי, הזוכות להצלחה.

כל מוצרי החברה מיוצרי במפעל בקיבוץ יחיעם, המעסיק כ- 150 עובדים באזור הירוק והמקסים של הגליל המערבי.

כשרות: כשר בהשגחת הרבנות הראשית.

מחיר מומלץ לצרכן: כ- 23.90 – 26.90 ₪ לאריזת 300 גרם.

להשיג ברשתות השיווק ובחנויות המובחרות ברחבי הארץ.

גבינה צהובה טבעונית וללא סימון אדום

רק מי שרגיש ללקטוז, יודע להעריך עשרות מונים את "משומשו", הגבינה הטבעונית החדשה, של פרוסות בסגנון קלאסי מופחת שומן ונתרן, במתכון משופר וללא סימון אדום.

אינך מרגיש כל הבדל בינה לבין גבינה צהובה רגילה שיש בה לקטוז, ועבורי אישית עובדה זו חשובה ביותר. נשביתי בקסמיה.

הגבינה החדשה עשויה מרכיבים צמחיים בלבד, 100% טבעוני, עם סידן וסיבים תזונתיים, אינה מכילה לקטוז, כולסטרול, ללא סויה, ללא שומן טרנס וללא חומרים משמרים.

הגבינה מיועדת לשימוש בכריכים, טוסטים, פיצות ומאפים, ללא חשש מאלרגניים, והיא מושקת במתכון משופר של הגרסה הקודמת של המוצר.

הצהובה החדשה מצטרפת לסדרת הגבינות הקשות של משומשו הכוללת צהובה 18%, גוש בסגנון מוצרלה, מלוחה מופחת שומן 5% ועוד.

לדברי הדיאטנית יעל דרור, דיאטנית קלינית ופיזיולוגית M.Sc: "הגבינות הטבעוניות מספקות מענה חשוב מאד מבחינה בריאותית ותזונתית, במיוחד עבור אלו שלא יכולים לצרוך מוצרי חלב והתקשו לספק לגופם את כמות הסידן היומית".

מוצרי "משומשו" מיוצרים במפעל החברה בקיבוץ גן-שמואל, כשכל המוצרים הינם ללא סויה, ללא גלוטן וללא לקטוז. בין מוצרי החברה מגורדת לפיצה ואפייה, מלוחה, מלוחה עם עשבי תיבול, פרמז'ן טבעוני ועוד.

כשר פרווה בהשגחת הבד"ץ העדה החרדית ירושלים.

מחיר מומלץ לצרכן: כ- 19.90 ₪ לאריזות 200 גרם.

להשיג בחנויות הטבע וברשתות השיווק הנבחרות.

 

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

שוק הנדל"ן התל-אביבי בתקופת הקורונה

לשבועות: קמח פיצה ופוקצ'ה וקמח דורום לפסטה

כל מה שחדש..בחודש החגים