סופגניות "שמו" מסביב לעולם

חנוכה החג שבפתח, אהוב על קטנים וגדולים כאחד, בשל הסופגניות להם אנו מצפים בקוצר רוח כל שנה. רשת "קונדיטוריית שמו" בניצוחו של השף-קונדיטור מיקי שמו, משיקה את קולקציית הסופגניות לחג הקרוב, עם סופגניות ייחודיות בהשראת קינוחים מכל רחבי העולם.

מיקי שמו הוא מזמן לא רק קונדיטור – הוא כבר אמן, והסופגניות שלו הינן יצירות אמנות, אם בצורתן ואם בטעמן.

טעמנו ואהבנו כל ביס.

כבר מזמן איננו מסתפקים בסופגניות הקלאסיות, אם כי תוכלו למצוא אותן גם השנה אצל מיקי שמו. התרגלנו בשנים האחרונות לסופגניות שהן יצירות אמנות, וכמו בכל שנה קיבלנו אותם גם הפעם וכמובן יפות יותר מאשר בשנה שעברה.

בקולקציה תמצאו סופגניות ריבה קלאסיות ואהובות, סופגניות מצופות בשוקולד וסוכריות צבעוניות שילדים אוהבים במיוחד, סופגניות אפויות ללא סוכר ואפילו ספינג'.

קולקציית סופגניות החג של מיקי שמו:

סופגניית מריטוצו - סופגנייה אפויה במילוי קרם וניל עשיר. (19 ₪)

סופגניית קרמשניט - סופגנייה במילוי קרם וניל ובציפוי של שוקולד לבן ושברי בצק עלים מקורמלים (19 ₪)

סופגניית קצפת תותים - סופגנייה במילוי קצפת ובציפוי של שוקולד לבן ותותים טריים (19 ₪)

סופגניית קדאיף - סופגנייה עם מילוי קרם פטיסייר עם ציפוי אטריות קדאיף מתוקות ואפויות (19 ₪)

סופגניות נוספות בקונדיטוריה:

סופגניית פררו רושה - סופגנייה במילוי קרם פרלינה בציפוי שוקולד מריר ופניני שוקולד (10 ₪)

סופגניית אלפחורס - סופגנייה במילוי קרם ריבת חלב ובציפוי ריבת חלב וקוקוס לבן וקלוי (10 ₪)

סופגניית אמרנה - סופגנייה במילוי קרם וניל בציפוי נפאז' אמרנה רוזטה קצפת ודובדבן אמרנה (10 ₪)

סופגניית אוריאו - סופגנייה מצופה בשוקולד לבן ושברי אוריאו מלווה בפפיטה של נוצ'לה לבן (אגוזים) (10 ש"ח)

סופגניית קליק - סופגנייה במלית קרמו שוקולד מריר  בעיטור קראסט 'קליק' שוקולד מלווה בפיפיטה של נוצ'לה חום (אגוזים)  (10 ש"ח)

סופגניית פיסטוק אמרנה - סופגנייה במילוי קרם פיסטוק עשיר בציפוי דובדבן אמרנה, פיסטוק ושברי פיסטוק קלוי (10 ש"ח)

סופגניית קרמל מלוח - סופגנייה במילוי קרם קרמל מלוח בציפוי קרמל ובעיטור של שוקולד קרמל מגורד (10 ש"ח)

סופגניית מקופלת - סופגנייה בציפוי שוקולד מריר, שברי מקופלת ופפיטה של נוצ'לה חום (אגוזים) (10 ש"ח)

https://shemo.co.il/

אודות קונדיטוריית שמו

רשת "שמו הקונדיטוריה" הוקמה בשנת 1992 על ידי רותי ואיציק שמו, שהתמחו במאפים ודברי מתיקה באזור הצפון. החנות הראשונה זכתה להצלחה רבה וכבשה את ליבו של הדור השני במשפחה, שהחליט להצטרף לעסק המשפחתי ולקח את החזון קדימה. על פיתוח הקולקציות של הרשת מופקד הקונדיטור מיקי שמו, שהפך בשנים האחרונות לאושיה בתחום הקולינארי בישראל, ונחשב ליועץ מבוקש בתוכניות הבישול והאירוח בערוצי המדיה השונים.




פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

שוק הנדל"ן התל-אביבי בתקופת הקורונה

לשבועות: קמח פיצה ופוקצ'ה וקמח דורום לפסטה

כל מה שחדש..בחודש החגים