קולקציית הסופגניות של הקונדיטורית אליס ושל מחלבות גד

לרגל חג החנוכה רשת הקונדיטוריות דולצ'ה ביי אליס הצפונית, בניצוחה של הקונדיטורית אליסה ברוזן, מציגה קולקציית סופגניות בניחוח צרפתי, עם מילויי קרם עשירים ומיוחדים.

כמו כן השנה הראשונה מחלבות גד הוציאו קולקציית סופגניות חלביות מלוחות ומתוקות, הנמכרות בקונדיטוריה של דולצ'ה ביי אליס, ובקונדיטוריות נוספות ברחבי הארץ.

בקולקציה החדשה, בין הסופגניות המיוחדות של הקונדיטורית אליס, תוכלו למצוא גם סופגניות ייחודיות שנבנו בהשראת קולקציית סופגניות של מחלבות "גד", המשלבות את מגוון גבינות המלוחות והמתוקות שלהם בשילובי טעמים ומרקמים עשירים וטעימים במיוחד, כדוגמת סופגניית יוגורט יווני פאגויה, עם קרם מסקרפונה ויוגורט יווני, נגיעות לימון חתוך טרי וזילוף דבש ועיטורי פרי הפאדג'ויה, כמו גם סופגנית פטה ופלפל קלוי, גבינת שמנת פטה וצלפים, בעיטור קרם שמנת ופלפל קלוי

קולקציית סופגניות החג של קונדיטורית דולצ'ה ביי אליס:

סופגניות ריבת חלב - 16 ₪: סופגנייה במילוי ריבת חלב, עם עיטור של עוגיית סאבלה שוקולד, ועוגיית קראמבל שקדים.

סופגניית פטיסייר תותים - 16 ₪: סופגנייה במילוי קרם פטיסייר, מעוטרת בגלייז שקולד לבן, בעיטור תותים טריים וגזרי נייר כסף.

סופגניית פטיסייר לימונענע - 16 ₪: סופגנייה במילוי קרם פטיסייר וקרם לימונענע בעיטור מרנג צרפתי וקולי מנגו.

סופגניית יוגורט יווני פאגויה - 16 ₪: סופגנייה במילוי קרם מסקרפונה ויוגורט יווני, עם נגיעות לימון חתוך טרי, זילוף דבש עם עיטורי פרי הפאגויה.

סופגניית פטה פלפל קלוי - 16 ₪: סופגנייה במילוי גבינת שמנת, פטה וצלפים, בעיטור קרם שמנת ופלפל קלוי.

https://www.instagram.com/dulce_by_alice/

הטעימות שערכנו לקולקציה זו זכו לשבחים, והשילוב של הכישרון הקולינרי של אליס יחד עם מחלבות גד, לחלוטין ראוי לשבח.

קונדיטוריית דולצ'ה ביי אליס בניצוחה של הקונדיטורית הצעירה והמבטיחה, אליסה ברוזן שעלתה מארמניה לכבוש את הצפון עם קינוחים יוצאי דופן ומעוררי השראה, נפתחה בשנת 2018 ומונה שלושה סניפים באיזור הצפון (שניים בחיפה ואחד בפרדס חנה כרכור).

הרשת מתמחה במאפים וקינוחים צרפתיים בעבודת יד הנאפים במקום ובאותו היום.

סניפי רשת דולצ'ה ביי אליס:

דרך הים 6, חיפה

מוריה 110, חיפה

גלעד 1, פרדס חנה כרכור

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

שוק הנדל"ן התל-אביבי בתקופת הקורונה

לשבועות: קמח פיצה ופוקצ'ה וקמח דורום לפסטה

כל מה שחדש..בחודש החגים