מאכל רביולי לחנוכה של "פסטה ריקו"

 

ישנם רבים שאינם אוכלים סופגניות בחנוכה, כי 8 ימים לאכול מאכל כה טעים, שהינו מלא סוכר – לא תמיד מומלץ.

בחברת "פסטה ריקו" חשבו כיצד לפנק אותנו בחנוכה, והם מציעים לנו מתכון מקורי לרביולי מטוגן מצופה בגבינה, שהינו טעים לא פחות מסופגנייה. 

רביולי מטוגן על מצע פולנטה

לפניכם מתכון מיוחד לרביולי מטוגן מצופה בגבינת פרמג'יאנו רג'יאנו, המוגש עם עלי תרד ופיסטוקים על מצע של פולנטה. השתמשנו בפסטה טרייה מסוג רביולי תרד וריקוטה, ופולנטה תירס משובח של "פסטה ריקו".

מצרכים (ל- 2-3):

1 חבילה רביולי תרד וריקוטה של "פסטה ריקו"

1 מיכל פולנטה תירס של "פסטה ריקו" (200 גרם)

1 שקית (100 גרם) פתיתי גבינת פרמג'יאנו רג'יאנו (100 גרם)

100 גרם עלי תרד טריים

100 גרם פיסטוקים קלופים

לטיגון: שמן קנולה

להגשה: שמן זית וצ'ילי גרוס

 אופן ההכנה:

1.       מברישים את הרביולי במעט מים ומצמידים אותם לפתיתי הגבינה.

2.       מטגנים את הרביולי בשמן חצי עמוק משני הצדדים עד להזהבה.

3.       מחממים את הפולנטה במחבת עד לבעבוע עדין ומעבירים לצלחת הגשה שטוחה.

4.       מניחים על הפולנטה עלי תרד טריים ואת הרביולי, מזלפים מעל שמן זית ומפזרים מעט צ'ילי גרוס ופיסטוקים.

אהבנו את המנה שהינה קלה להכנה, ובעיקר מתאימה לארוחת חג בחנוכה לכל המשפחה, לאלה שויתרו מראש על הסופגניות המסורתיות.

 

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

שוק הנדל"ן התל-אביבי בתקופת הקורונה

לשבועות: קמח פיצה ופוקצ'ה וקמח דורום לפסטה

כל מה שחדש..בחודש החגים