מאכל רביולי לחנוכה של "פסטה ריקו"
ישנם רבים שאינם אוכלים סופגניות בחנוכה, כי 8 ימים לאכול מאכל כה טעים, שהינו מלא סוכר – לא תמיד מומלץ.
בחברת "פסטה ריקו" חשבו כיצד לפנק אותנו בחנוכה, והם מציעים לנו מתכון מקורי לרביולי מטוגן מצופה בגבינה, שהינו טעים לא פחות מסופגנייה.
רביולי מטוגן על מצע פולנטה
לפניכם
מתכון מיוחד לרביולי מטוגן מצופה בגבינת פרמג'יאנו רג'יאנו, המוגש עם עלי תרד
ופיסטוקים על מצע של פולנטה. השתמשנו בפסטה טרייה מסוג רביולי תרד וריקוטה,
ופולנטה תירס משובח של "פסטה ריקו".
מצרכים (ל- 2-3):
1
חבילה רביולי תרד וריקוטה של "פסטה ריקו"
1
מיכל פולנטה תירס של "פסטה ריקו" (200 גרם)
1
שקית (100 גרם) פתיתי גבינת פרמג'יאנו רג'יאנו (100 גרם)
100
גרם עלי תרד טריים
100
גרם פיסטוקים קלופים
לטיגון:
שמן קנולה
להגשה:
שמן זית וצ'ילי גרוס
1. מברישים את הרביולי במעט מים ומצמידים אותם
לפתיתי הגבינה.
2. מטגנים את הרביולי בשמן חצי עמוק משני
הצדדים עד להזהבה.
3. מחממים את הפולנטה במחבת עד לבעבוע עדין
ומעבירים לצלחת הגשה שטוחה.
4. מניחים על הפולנטה עלי תרד טריים ואת
הרביולי, מזלפים מעל שמן זית ומפזרים מעט צ'ילי גרוס ופיסטוקים.