חגיגת פורים ב"רשת שמו"

פורים הינו תמיד החג הכי שמח בשנה, ושום דבר לא יעצור בנו מלחגוג אותו כמיטב המסורת. שמחנו שגם בשנה קשה זו שעוברת עלינו, ברשת "קונדיטוריית שמו" של השף-קונדיטור מיקי שמו, חשבו עלינו והחליטו להשיק קולקציית פורים עם מגוון רחב של אזני המן, במילויים ובצקים שונים (פריך / שמרים / פריך ללא סוכר), ועם שלל מאפים על טהרת הפרג - עוגות פרג, עוגיות פרג ועוד.

אומר מיקי שמו: "תבלין זרעי הפרג הינו המאכל הקלאסי של חג הפורים - אזני המן ממולאות בפרג. חג הפורים מבחינתי הוא תירוץ נהדר לרכוש זרעי פרג טריים, ולמלא בהם מאפים מתוקים למשלוחי המנות המסורתיים".

קולקציית אזני המן של "שמו" רק משתבחת משנה לשנה, כמו יין טוב, וכמובן גם השנה עם לא מעט הפתעות וחידושים במרקם ובטעם, המתאים ומותאם לכל חיך.

להלן קולקציית פורים 2021 של "שמו":

אזני המן מבצק פריך במילויים שונים: פרג / אגוזים / שוקולד / תמר מג'הול / שזיפים ביין / מרציפן (קופסאות במשקל 350 גרם: 39 ש"ח לקופסא)

אזני המן מבצק פריך ללא סוכר, במילוי פרג או אגוזים (קופסאות במשקל 350 גרם: 39 ש"ח לקופסא)

אזני המן מבצק שמרים, במילוי פרג / ריקוטה וצימוקים / אגוזים (5 ש"ח ליחידה)

עוגת פרסבורגר פרג - רולדת שמרים במילוי פרג  (45 ₪)

סהרוני פרג - עוגיות אגוזים מבצק שמרים עם מלית פרג (12 ש"ח)

עוגת פרג מלא ללא תוספת סוכר- פאי פרג על בסיס של בצק פריך (55 ש"ח)

עוגיות פרג - עוגיות בצק פריך במילוי פרג (35 ש"ח)

עוגיות מעמול (קופסאות במשקל 400 גרם: 39 ש"ח לקופסא)

עוגיות רחת לקום (קופסאות במשקל 400 גרם: 35 ש"ח לקופסא)

אודות קונדיטוריית שמו :

רשת "קונדיטוריית שמו" הוקמה בשנת 1992 על-ידי רותי ואיציק שמו, שהתמחו במאפים ודברי מתיקה באזור הצפון. החנות הראשונה זכתה להצלחה רבה וכבשה את ליבו של הדור השני במשפחה, שהחליט להצטרף לעסק המשפחתי ולקח את החזון קדימה.

על פיתוח הקולקציות של הרשת מופקד השף-קונדיטור מיקי שמו, שהפך בשנים האחרונות לאושיה בתחום הקולינארי בישראל, מגיש תכניות אפייה ובישול, כותב ספרי אפייה ומתוקים, יועץ המבוקש בענף הגסטרונומי בארץ ובעולם.

www.shemo.co.il  

 

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

שוק הנדל"ן התל-אביבי בתקופת הקורונה

לשבועות: קמח פיצה ופוקצ'ה וקמח דורום לפסטה

כל מה שחדש..בחודש החגים