חדש מ"וניליה : גלידת "אוריאו" עם שברי עוגיות ללא גלוטן

לראשונה בישראל רשת הגלידריות "וניליה" מכריזה על מהפכה בריאה בתחום הגלידות: כל הרגישים לגלוטן מעתה יוכלו ליהנות מגלידת "אוראו", עם שברי עוגיות "אוראו" אמיתיות ללא גלוטן.

עוגיות "אוראו" נטולות הגלוטן משווקות אך ורק בארה"ב, ו"וניליה" לא חסכה במאמצים להביאן ארצה.

יש להדגיש העוגייה עצמה זהה בטעמה לחלוטין לעוגיית "אוראו" המפורסמת המקורית, המכילה גלוטן. במבחני טעימה קפדניים שנערכו לה, לא הצליחו הטועמים המנוסים להבדיל בין העוגייה ללא גלוטן לזו המכילה גלוטן.

למביני ענין, "אוראו" היא לא סתם עוגייה. עוגיית הסנדוויץ' הכפולה עם הקרם שבליבה, כבשה לעצמה מועדון מעריצים עולמי המתייחסים אליה ביראת קודש. אוהדיה רגישים לכל תזוזה בטעמה, והעובדה שלא הצליחו להבדיל בין טעמה של עוגייה מקורית לזו נטולת הגלוטן, היא הוכחה מכרעת לאיכותה.

אסף בלנק, מנכ"ל וניליה: "העובדה שאנו מייבאים את עוגיות "אוראו" ללא גלוטן לישראל אינה מקרית: הרשת מגלה מחויבות גבוהה לצרכיהם של צליאקים ולרגישים לגלוטן, שמספרם גדל מידי שנה, ובסניפיה יש מבחר גדול של טעמים ומוצרים ללא גלוטן, כמו קרפ ללא גלוטן ומבחר גדול של טעמי גלידות ללא גלוטן".

הנסיינים שלנו שהינם מאוהדי האוריאו והינם רגישים לגלוטן, שמחו על הטעימות שהבאנו להם, ואין ספק שהם מעתה יהיו שגרירי המוצר החדש הזה בין חבריהם, הרגישים גם הם לגלוטן.  

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

שוק הנדל"ן התל-אביבי בתקופת הקורונה

לשבועות: קמח פיצה ופוקצ'ה וקמח דורום לפסטה

אופנת הגבר הישראלי בקיץ 2020