חדש: תירוש כרמל מבעבע

לקראת חג הפסח יקבי כרמל מרחיבים את סדרת תירוש כרמל המקורי ומשיקים את "תירוש כרמל מבעבע אדום" ו"תירוש כרמל מבעבע לבן", מיץ ענבים מבעבעים באופן טבעי, ללא תוספות מים וסוכר, בעלי טעמים פירותיים, קלילים ומרעננים.

תירוש כרמל המקורי והנמכר בישראל, הינו אחד המותגים הוותיקים והמצליחים ביותר בשוק הישראלי, במרבית בתי האב בעיקר בשבתות ובחגים.

ענבי תירוש כרמל, מהם מיוצר התירוש המקורי על ידי יקבי כרמל מזה עשרות שנים, עוברים הליך בציר קפדני ועדין, ובדומה למגמות בינלאומיות המעודדות ייצור טבעי השומר על ערכיו התזונתיים של חומר הגלם, גם תירוש כרמל המקורי מיוצר מ- 100% ענבים טריים, ללא תוספת מים וסוכר וללא תוספת חומרי טעם וריח, או צבעי מאכל. 

"תירוש כרמל מבעבע אדום" הינו בעל טעמים של פירות אדומים: תות שדה, פירות יער, חמוציות ודובדבנים, בעל חמצמצות ומתיקות, ואילו "תירוש כרמל מבעבע לבן" הינו פרחוני, מעוגל עם נגיעות של אפרסק בשל.

הבעבוע הטבעי והמעודן בתירוש כרמל מבעבע, מאזן את מתיקותו הטבעית של התירוש, כך שמתקבלת מתיקות מאוזנת עם מעט חמצמצות, המתאימה לטעמם של מבוגרים וילדים כאחד, ומוסיפה גיוון בארוחות שישי וחג.

זוכרת מילדותי את בקבוק התירוש של כרמל על שולחן השבת, את הקידוש של אבא, ואת הילדים הטועמים את יין הקידוש. וכך זה עד היום, כאילו לא עברו שנות דור: התירוש עדיין משמש אותנו כיין לקידוש בליל שבת. 

אך הפעם עברנו בקידוש לטעום את החידוש של התירוש המבעבע. אימצנו אותו מיידית, כי הטעם המבעבע בהחלט הינו חידוש טעים ומרענן.

מחיר מומלץ : 750 מ"ל - 20 ₪. 

ניתן להשיג ברשתות השיווק ברחבי הארץ ובאתרי האונליין.

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

שוק הנדל"ן התל-אביבי בתקופת הקורונה

לשבועות: קמח פיצה ופוקצ'ה וקמח דורום לפסטה

כל מה שחדש..בחודש החגים