מארזי בריושים של "מארי אנטואנט" לחגים

מארי אנטואנט של פיינליסט "מסטר-שף" שחר לוי, מפנקת אתכם לחגי תשרי עם מארזי בריושים ממולאים בכל טוב.

לאחר שסיים את דרכו בתוכנית, החליט שחר לוי להפוך את העיסוק באוכל למרכזי בחייו, ותכנן לפתוח מסעדה. התכניות האלו נעצרו כשהקורונה נכנסה לחיינו,

ואז נולדה מארי אנטואנט כמיזם קולינרי - במשלוחים בלבד.

מארי אנטואנט הביאה לעולם את טירוף הבריושים הממולאים, והיא מתכוננת לקראת חגי תשרי, לפנק אותנו עם תפריט חגיגי הכולל מארז ובו סלטים מרעננים, ובריושים מפתיעים לחגים שיגיעו אלינו הביתה באריזות מעוצבות ומהודרות.

המארזים המהודרים ששימחו אלפי אנשים בתקופת הקורונה, מבוססים על פיתוח של מנת האודישן שלו ל"מאסטר שף": המנה המרכזית כאן היא חלת בריוש, המגיעה במגוון מילויים מתוקים ומלוחים, לצד מטבלים וסלטים.

לכבוד חגי תשרי תשיק מארי אנטואנט מהדורה של 2 בריושים עם פרשנות אישית של שחר לוי לסמלי החג:

בריוש חריימה - דג חריימה ברוטב חריף, שנהיה לראש ולא לזנב.

בריוש שטרודל תפוחים - במילוי תפוחי גראנד סמית, קינמון, חמאה, סוכר חום וצימוקים.

בנוסף, לרגל חגי תשרי הכניס שחר לוי לתפריט  2 סלטים מרעננים: סלט סופיה לורן וסלט מריה תרזה.

מארזי הבריושים של מארי אנטואנט:

הנסיכה - קינוח חג מושלם לארוחה אינטימית או מתנה למשפחה של שישיית בריושים במילוי שטרודל תפוחים, שמנת חמוצה קינמון, וקצפת בצד - 152₪

המלכה האם - 12 יחידות בריושים לבחירה, סלט חג ענק, יין רוזה איכותי - 353₪

מבחר הבריושים:

תוכלו לבחור בריושים מלוחים כמו: פרידה קאלו - בריוש במילוי בשר צלעות מפורק ברוטב מולה קקאו מקסיקני, אום כולתום - בריוש במילוי מעורב פרגיות ובצל, מרלין מונרו - בריוש במילוי מק אנד צ׳יז ועוד.

תוכלו גם לבחור בריושים מתוקים כמו: גולדה מאיר - בריוש במילוי חמאת בוטנים ובייגלה מלוח,  קווין לטיפה - בריוש במילוי צ׳אנקי מאנקי, נוטלה אגוזי מלך ועוד.

דיפים לבחירה:

איולי פלפלים, איולי צ׳יפוטלה, איולי שום שחור, פסטו חמציצים (טבעוני), סלסה עגבניות (טבעוני), זיתים מתובלים (טבעוני), פרמז׳ן, טחינה עמבה (טבעוני), וינגרט אננס צ׳ילי, פירות יער, שוקלד לבן, שוקולד חלב.

מארי אנטואנט, אבן גבירול 8 תל אביב.

שעות פעילות א-ש 24:00-11:00

להזמנות: דרך אתר הבית של מארי אנטואנט, המעניק 10% הנחה. www.Marie.co.il

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

שוק הנדל"ן התל-אביבי בתקופת הקורונה

לשבועות: קמח פיצה ופוקצ'ה וקמח דורום לפסטה

כל מה שחדש..בחודש החגים