"מילוטל" משיקה סדרת צ׳יפס ב-6 סגנונות

 קשה למצוא מבוגרים וילדים כאחד, שאינם מכורים לצ'יפס. אין לכך הסבר רציונלי, אבל בעולם כולו הצ'יפס הינו מאכל בינלאומי, על צורותיו החדשניות, אם כי הטעם כמובן לעולם אינו שונה.

בישראל חברת "מילוטל", אשר שמה לה למטרה להביא ללקוח את חווית הצ׳יפס האיכותי מהמסעדה הביתה, משיקה בימים אלה סדרת אריזות צ׳יפס קמעונאיות ב-6 סגנונות שונים: צ׳יפס קלאסי, צ׳יפס סטייק, צ׳יפס אמריקאי, צ׳יפס זיגזג, צ׳יפס קוביות, צ׳יפס פלחים וסטייק צ'יפס.

השבוע במסעדת "סיטרה" מול הים בסי אנד סאן, השיקו ג'אווד אגבריה מנכ״ל ובעלים של מילוטל, יחד עם הנהלת החברה: אבי לוי מנהל הפעילות של החברה, חופית חן סגל מנהלת השיווק, ושני ילדיו של ג'אווד: באסל ואשרף שהם מנהלי המפעל, את מילוטל החדשה, יצרנית הצ'יפס הקפוא "מהשדה לצלחת".

שף "סיטרה" אורן מורד הגיש לצד ארוחת בוקר ים תיכונית עשירה, מגוון מנות בהן כיכב צ’יפס "מילוטל" בתיבול פטה ותבלינים ים תיכוניים, כפשטידה ועוד.

המוצרים החדשים:

        צ'יפס זיג זג 1.5 ק"ג – מתאים לטיגון ואפייה, מגיע בחיתוך זיג זג אהוב על ילדים. באריזה משפחתית גדולה. מחיר מומלץ – 19.90 ש״ח.

        צ'יפס קוביות 1 ק"ג  - מתאים לטיגון ואפייה, מגיע בחיתוך קוביות קטנות בסגנון ״הום-פרייז״, מעולה לנשנוש. מחיר מומלץ – 13.90 ש״ח.

        צ'יפס פלחים 1 ק"ג – פלחי תפו״א עם קליפה, מתאים לטיגון ואפייה. מחליף את תוספת התפו״א בתנור, וניתן להוסיף תיבול לפי הטעם. מחיר מומלץ – 13.90 ש״ח.

        צ'יפס קלאסי משפחתי 800 גרם. מתאים לטיגון ואפייה. הצ׳יפס שכולם אוהבים. מחיר מומלץ – 9.90 ש״ח.

        צ'יפס קלאסי משפחתי - 1.5 ק"ג אריזה משפחתית במשקל חדש. מחיר מומלץ - 19.90 ש״ח.

        צ'יפס אמריקאי - 1.5 ק"ג מתאים לטיגון ואפייה. סגנון מקלות דקים כמו ברשתות המזון המהיר. אריזה משפחתית גדולה. מחיר מומלץ - 24.90 ש״ח.

        צ'יפס סטייק - 1.5 ק"ג מתאים לטיגון ואפייה. סגנון Wedges טרנדי ונפוץ במסעדות המבורגרים ודיינרים. אריזה משפחתית גדולה. מחיר מומלץ - 19.90 ש״ח.

כשרות לכל מוצרי הצ׳יפס המוקפא: מהדרין "הרב רובין". רבנות מועצה אזורית מטה אשר.

על הבעלים

ג'אווד אגבריה, מנכ"ל ובעלים - נשוי + 5, בעל תואר ראשון בביו-כימיה מאוניברסיטת באר שבע. לאחר הלימודים החל אגבריה לעבוד בחברה המשפחתית אחים ריאד, ומונה למנכ"ל החברה.

אחרי 20 שנה בתחום היזמות והשקעות כמנכ״ל חברת ריגומס ומנכ״ל באחירם ריאד, רוח היזמות וחשיבה על עתיד המזון הבריא, הביאה אותו להקים בשנת 2004 את חברת RJM תעשיות מזון, שעסקה בתחילה בייצור טחינה ובשנים האחרונות התפתחה לייצור מוצרים נוספים.

בשנת 2018  רכש אגבריה את מפעל "מילוטל" במטרה להתרחב כתעשיין באזור הצפון. כ-15 מליון ש״ח הושקעו במפעל המחודש, וכיום עובדים בחברה 75 עובדים. ילדיו של ג׳אווד: אשרף אגברייה ובאסל אגברייה, השתלבו במגוון תפקידים והינם חלק מצוות ההנהלה.

בקניית המפעל דאג ג׳וואד להמשך פרנסתם של כ- 100 עובדים ומשפחות מרחבי הגליל, הבאים מפסיפס תרבותי מגוון: יהודים, ערבים, דרוזים, נוצרים ובדואים

כהמשך ישיר לחיבור זה, מחזקים במפעל את הקשר האישי עם החקלאים והמגדלים בכל הארץ, מקפידים על בחירת זני היבול הטובים ביותר, מפתחים תהליכי גידול אקולוגיים וברי-קיימא, ומתחייבים לבסס תמיד את התוצרת על גידול ישראלי בלבד.

מי היא חברת מילוטל?

החברה פעילה הן בשוק המוסדי והן בשוק הקמעונאי. בשוק המוסדי החברה מוערכת מאד בקרב שפים מקצועיים ומסעדות, איתם היא עובדת בשיתוף פעולה, ובשוק הקמעונאי וברשתות השיווק, שמה לה החברה למטרה להביא את הצ'יפס האהוב מהמסעדות הביתה.

לחברה תוכניות נוספות לפיתוח, וצפויה בקרוב השקעה נוספת של עוד כ-20 מיליון ש"ח.

בתמונה מימין: חופית חן סגל מנהלת השיווק, אבי לוי מנהל הפעילות בישראל, ג׳וואד אגברייה מנכ"ל ובעלים, בניו אשרף אגברייה ובאסל אגברייה שהם מנהלי המפעל.

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

"מורגנה" - הגלידריה הטבעית החדשה

תצוגת האופנה של "החממה PROJECT וטופולסקי-רצף"

חדשות המדף: סדרת סופר פוד, מסכה לעור הפנים, קרם לתינוקות, סרום חדשני, כוסות מעבר לפעוטות, צמחי מרפא לבעיות עיכול