קולקציית סופגניות חנוכה של "ביסקוטי"

כמו כל שנה, גם השנה קשה לעמוד בפיתוי של קולקציות הסופגניות המציפות את חלונות הראוה של הקונדיטוריות  המובילות בישראל. יצאנו לטעום חלק מההיצע של קונדיטוריית "ביסקוטי" לשנה זו.

גילינו שלקראת חנוכה, החליטו בקונדיטוריית "ביסקוטי", שעונת הגלידות תימשך השנה אל תוך החורף, ויצרו קולקציית סופגניות בהשראת ארטיקים וגלידות.

לצד הסופגניות הקלאסיות, הכינה לנו הקונדיטורית של ביסקוטי רוסלה יונה, מגוון סופגניות המיוצרות בעבודת יד, עם מילויים וציפויים שכולם מחווה לגלידות ולשלגונים האהובים, מארטיק "מטרה" הפירותי האהוב על הילדים, דרך סולרו ארטיק שמנת עמוס בפירות טרופים, ועד קינוחי הגלידה המוגזמים ועתירי השכבות כמו מגנום וטילון.


אהבנו כל סופגניה שטעמנו, ואפשר להבין מדוע. בעיקר חגגו בני המשפחה והחברים, שזכו לחגיגת טעמים שאין כמוה.

בין הסופגניות שיוצעו למכירה (12 ₪):

סופגניית מגנום פיסטוק - סופגניה במילוי קרם פיסטוק, ציפוי פיסטוק, קראנץ' שוקולד בלגי.

סופגניית סולרו מנגו - סופגניה במילוי קרם מנגו, ציפוי מנגו, קראמבל, טוויל טרופי.

סופגניית טילון פקאן - סופגניה במילוי קרם קרמל "מלוח", ציפוי שוקולדי, וופל בציפוי שוקולד ופקאנים.;

סופגניית מטרה - סופגניה במילוי קרם וניל, ציפוי תות, עיגול שוקולד לבן מטרה.

סופגניית שוקובו - סופגניה במילוי קרם שוקולד, ציפוי שוקולד מריר, פצפוצי שוקולד ומקל שוקולד חלב.

לצד אלו יימכרו בביסקוטי סופגנייה במילוי ריבת תות (6 ₪) ובמילוי ריבת חלב, קרם פטיסייר וקרם שוקולד (7 ש"ח).

עוד בקולקציית החג של ביסקוטי: עוגת סופגניות עם תחתית פריכה וחמאתית של ביסקוויטים, שכבה של ריבת תות ביתית מרופדת בחצאי סופגניות, מלית גבינה אפויה בציפוי קרם שוקולד לבן ובעיטור קרם תות וקרם וניל (132 ₪ לעוגה בקוטר 20 ס"מ).

כל מוצרי הקונדיטוריה הינם כשרים בהשגחת בד"צ בית יוסף.

ביסקוטי הוקמה בשנת 2003 על ידי אמיר פורת והשף קונדיטורית האיטלקייה רוסלה יונה. בחודשי הפעילות הראשונים, השניים שיווקו את הקינוחים של ביסקוטי למסעדות ובתי קפה בתל אביב, וכעבור חצי שנה הצטרף למקום דודי אדניה, שף קונדיטור שרכש את השכלתו בקורדון-בלו, ומשמש כיום כמנכ"ל בפועל של ביסקוטי.

בשנת 2006 עברה החברה אל מתחמה הנוכחי בבני ברק, וכיום היא מציעה מאפים, עוגות שמרים, טארטים אקזוטיים ועוד. בניהולו של אמיר פיתחו תחומי פעילות נוספים, כמו מחלקת אירועים עסקיים.

לאורך השנים העמיקה ביסקוטי את מעמדה כקונדיטוריה ומאפייה מהאיכותיות והאמינות בישראל. כיום ביסקוטי מונה 200 עובדים, ומפעילה מערך שירות ושינוע מתקדם לכל חלקי הארץ. את המאפים ניתן לרכוש בחנות "ביסקוטי", או בהזמנה טלפונית בכל חלקי הארץ.

ביסקוטי - הירקון 67, בני ברק

טלפון: 03-5704018

https://www.facebook.com/BiscottiTastes/

https://www.biscotti.co.il/

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

שוק הנדל"ן התל-אביבי בתקופת הקורונה

לשבועות: קמח פיצה ופוקצ'ה וקמח דורום לפסטה

כל מה שחדש..בחודש החגים