הלקטים החדשים של סנפרוסט - טברנה יוונית ופיאסטה מקסיקנית

נראה שסנפרוסט הפכה לחלק מחיינו הקולינריים, ואין בית שלא תמצא בו את מוצריה. 

חברת סנפרוסט מייצרת מגוון רחב של ירקות, קטניות, לקטי ירקות, לקטי אורזים (המכילים אורז וירקות) ומרקים קפואים, כאשר לכל מרק הרכב ירקות וציר ייחודי.

תהליך הגידול מתחיל במחלקה החקלאית בה נבחרים בקפידה זני הזרעים המניבים ירקות מובחרים, ומומחי המחלקה החקלאית מלווים את הירק במשך כל תקופת הגידול, משלב הזריעה, דרך הקטיף ועד ההובלה למפעל.

בסנפרוסט הירקות נקטפים כאשר הם צעירים ונמצאים בשיאם מבחינת הטעם, המרקם, הצבע והערכים התזונתיים. מרגע הקטיף מתחיל "מרוץ נגד השעון", במטרה לצמצם את משך הזמן שבין הקטיף להקפאה, כאשר הירקות מועברים למפעל, ומוקפאים בשיטת הקפאה מהירה אשר שומרת על תכונות הירק הטרי.

סנפרוסט מרחיבה את סדרת "טעמים מהעולם", ומשיקה לקט יווני ולקט מקסיקני , עשירים בחלבונים ובסיבים תזונתיים, ומציעים פתרון טעים, מזין וקל להכנה.

המוצרים החדשים מתאימים למגוון שימושים: לבישול, להקפצה ולאפיה בתנור, ומאפשרים לגוון את התזונה היום יומית המשפחתית, ולהעשיר אותה בירקות במהירות ובקלות, מבלי להתפשר על טעם ואיכות.

לדברי רוני בהט, מנהלת אגף השיווק חטיבת המזון בתנובה: "הצרכן הישראלי מציג פתיחות רבה לטעמים חדשים, ומבקש לטעום וליהנות מתרבויות אחרות, בעיקר בימים בהם האפשרות לבקר במדינות שונות בעולם סגור בפנינו". 

מוצרי סדרת  הלקטים החדשים של סנפרוסט:

"טברנה יוונית" - לקט יווני: לקט המשלב עלי תרד, גרגירי חומוס מושרים ומבושלים ובצל, המספקים חלבונים מן הצומח, עשירים בסיבים תזונתיים ובשפע של מינרלים. הלקט מאפשר הכנה קלה ומהירה של תבשיל תרד וחומוס בסגנון יווני, תבשיל תרד וחומוס בסגנון הודי ומתאים לתבשילים רבים נוספים. חליטת הירקות טרם הקפאתם, מעלה את תכולת נוגדי החימצון המצויים ברמה גבוהה בתרד, במיוחד לוטאין, שהוא רכיב המגן על העיניים מפני קרינת השמש.

"פיאסטה מקסיקנית" - לקט מקסיקני: שילוב מנצח של קטניות וירקות, היוצרים חלבון באיכות גבוהה, ומספקים ארוחה שלמה וצבעונית עשירה בסיבים ובנוגדי חמצון.  הלקט כולל שעועית אדומה מושרית ומבושלת, תירס, פלפל אדום, פלפל צהוב, פלפל ירוק ובצל. הלקט אידיאלי להכנת בוריטו: עלי טורטיה ממולאים ומתאים למאכלים רבים נוספים.

כל הירקות הקפואים של סנפרוסט נקטפים מהשדה כשהם בשיאם מבחינת האיכות, הטעם, המרקם, הצבע והערכים התזונתיים, ומוקפאים שעות ספורות לאחר הקטיף, כך שנשמרות בהם התכונות הבריאותיות, ללא כל שימוש בחומרים משמרים ובצבעי מאכל

ניתן להשיג בנקודות המכירה וברשתות השיווק.

אתר סנפרוסט: https://www.tnuva.co.il/products/sunfrost/

נאוה בויום

פנינו לנאוה בויום, מומחית בנטורופתיה, מוסמכת ברפואה סינית והומאופטיה מודרנית, אשר נתנה לנו מתכון "רול בריאות" עם "טברנה יוונית" של סנפרוסט :

למזוג לקערית רחבה מים רותחים.

לטבול דף אורז למשך 5 שניות.

לידיעתכם: קיימים דפי אורז בטעם כורכום, בטעם סלק, וכמובן בטעם טבעי.

להניח על הצלחת, להוסיף סנפרוסט טברנה יוונית, הכולל מיקס תרד וגרגרי חומוס

אפשר אם רוצים להוסיף גם בטטות, ברוקולי ופטריות מוקפצות.

לגלגל בכייף, ולאכול - פתרון בדקה לארוחה קלילה, בריאה וצמחונית

נאוה בויום – הפורטל לבריאות ואיכות חיים https://www.facebook.com/profile.php?id=1422400050

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

שוק הנדל"ן התל-אביבי בתקופת הקורונה

מעדנים פרוביוטיים ללא חלב, והאם לאכול אבטיח או מלון?

לשבועות: קמח פיצה ופוקצ'ה וקמח דורום לפסטה