ציפוי לשניצל ב-6 טעמים של "נפטון"

כן שבועות, לא שבועות – שניצל תמיד יהיה מלך השולחן, לצעירים וגם ללא מעט מבוגרים. הוא כבר מזמן אייקון קולינרי בינלאומי.

לחג השבועות, חברת התבלינים "נפטון" מציעה את סדרת "ציפוי לשניצל", להכנת מבחר שניצלים מירקות, גבינות, דגים ועוד.

בסדרה 6 טעמים וסגנונות של ציפויים המכילים פירורי לחם, עשבי תיבול ותבלינים, ללא מונוסודיום גלוטומט או חומרים משמרים.

לחובבי השניצל ידוע שחציל טעמו שונה, אם יהיה מתובל בפאנקו או בציפוי ים תיכוני, ואילו ציפוי קלאסי עם שומשום שיעטוף גבינה, טעמו שונה כשהוא מצפה תפוח אדמה או סלמון.

סדרת הציפויים כוללת 6 סגנונות וטעמים, כל אחד בצבע אריזה שונה: קלאסי עם שומשום, איטלקי, ים תיכוני, וינאי, פאנקו ומוזהבים. מבחר הטעמים מאפשר גיוון של כל מאכל כמעט, כולל גבינות, ירקות, עוף, בקר, הודו, דגים, פשטידות, מאפים ועוד.

הסדרה מוצעת באריזות נוחות במיוחד, הכוללות זיפ לסגירה חוזרה ולאטימה טובה של התכולה.

כשרות פרווה, בהשגחת בד"צ העדה החרדית ירושלים והרבנות הראשית באר שבע. 

מחיר: 7.90 – 10.90 ש"ח, (לאריזה של 400 גרם, למעט ציפוי פנקו שמשקלו 260 גרם).

להשיג ברשתות: יינות ביתן, חצי חינם ובחנויות פרטיות ברחבי הארץ.

 


"נפטון" מציעה: מקלות שניצל גבינה בציפוי וינאי, איטלקי או פאנקו

(באדיבות המתכונאית אריקה לוי)

מצרכים:

300 – 400 גרם גוש גבינה צהובה (גאודה, אמנטל, מוצרלה), חתוך לאצבעות בעובי 2 ס"מ

1 – 2 כוסות ציפוי לשניצל של "נפטון"*

1/2 כוס קמח רגיל

2 ביצים

4 כפות חלב

שמן לטיגון

3 קערות

אופן ההכנה:

לטרוף את הביצים בקערה, עם חלב

לשים בקערה נוספת את הציפוי לשניצל

בקערה שלישית לשים את הקמח

לקמח כל אצבע גבינה. לטבול בביצה ואחר כך בציפוי לשניצל. לצפות כל אצבע היטב ולוודא שהיא "יבשה".

לשים במקרר לשעה, או במקפיא ל-20 דקות

לחמם שמן במחבת (בגובה של 2 – 3 ס"מ) ולטגן להזהבה

להגיש עם רטבים וממרחים שאוהבים: ממרח פסטו, ממרח זעתר, ממרח זיתים, ממרח אריסה, רוטב צ'ילי מתוק, רוטב צ'אטני ועוד.

 


פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

שוק הנדל"ן התל-אביבי בתקופת הקורונה

מעדנים פרוביוטיים ללא חלב, והאם לאכול אבטיח או מלון?

לשבועות: קמח פיצה ופוקצ'ה וקמח דורום לפסטה