הגלידה של שבועות: וניליה
רשת הגלידריות וניליה החלה את דרכה לפני כמעט 20 שנה, כחנות קטנה במתחם בזל שבתל אביב, בה ייצרו האחים ניצן ואיתי רוגזינסקי גלידות ביתיות.
במרוצת
השנים הפכה הגלידריה להיות מוקד לעליה לרגל לחובבי גלידה רבים בארץ, ואני ביניהם.
החנות בפינת ירמיהו דיזנגוף בתל אביב, הפכה להיות כמעט ביתי השני, ובעיקר אהבתי את הסורבה ואת הגלידות נטולות הסוכר. אם כבר גלידה, שלפחות תהיה גם בריאותית.
כיום
מונה וניליה 19 סניפים המתפרסים ברחבי הארץ. בהם ניתן למצוא מגוון של 32 טעמי
גלידות, מתוכם כ-8 סוגי סורבה, אשר מתחלפים בהתאם לעונות השנה, ובנוסף טעמים ללא
תוספת סוכר.
גלידת וניליה עשויה מחומרי גלם איכותיים ,שלוקטו ביד אמן מרחבי העולם, בשילוב עם ידע רב ושיטות עבודה מסורתיות ומודרניות, המושפעות מן המטבח האיטלקי והצרפתי, ויחד יוצרים גלידה ארומטית במרקם קטיפתי, תוך שימוש בחומרים טבעיים בלבד.
רשת
וניליה משיקה מארז חגיגי לכבוד חג שבועות הכולל:
קילו
גלידה עם 3 טעמים חגיגים לכבוד החג:
- מסקרפונה
פירות יער
- עוגת
גבינה פירורים
- כנאפה
ריקוטה וקרם פיסטוק קטיפתי
לצידם קיבלנו תוספות מדהימות:
רוטב
פירות יער פירותי
קרמבל
קרנצ'י
קדאיף
פטל
ובנוסף
קיבלנו במארז גם גביעים וכוסות – פינוק מושלם.
עלות
המארז: 109 שח