קרקרים פשתן דלי פחמימה לחג השבועות

גם בחג השבועות יש הרוצים להקפיד על תזונה נכונה ולא משמינה - ולאכול לא רק פסטות ופשטידות וגבינות שמנות. 

לכן, לכבוד חג השבועות מציעה חברת "ביכורים מזון ומאפה", המתמחה בייצור לחמים ולחמי בריאות, ליהנות מ"קרקרים פשתן" דלי פחמימה, לצד מבחר גבינות משובחות ומגוון ירקות ופירות.

הקרקרים מוצעים ב-3 טעמים: שום, זעתר וטעם טבעי. אפשר להכין מראש קרקרים ועליהם מבחר מטעמים בכלי הגשה נאים, או להכין מגש יפה עם מגוון גבינות, ירקות ופירות.

הקרקרים הפריכים, העשויים מזרעי פשתן זהובים מקנדה, מכילים רק 1 גרם פחמימה לקרקר, והם עשירים באומגה 3, חלבון וסיבים תזונתיים.

בחברה סיפרו לנו שהביקוש לקרקרים וללחמי הפשתן המיוחדים של ביכורים, עלה עוד יותר בתקופת הקורונה, בשל הפופולריות של תזונה דלת פחמימות והעלייה במודעות לבריאות.

מאחר והקרקרים מכילים מעט מאוד פחמימות, והם גם נטולי סוכר וממתיקים, הם בעלי ערך גליקמי נמוך, ומתאימים גם לתזונת סוכרתיים ולמי ששומרים על משקלם.

מחיר: כ-25 ש"ח לאריזה במשקל 150 גרם.

להשיג ברשתות השיווק ובבתי הטבע ברחבי הארץ, ודרך אתר החברה:  https://www.bikurim.co.il/

 


מספר הצעות הגשה: כריכונים מקרקר פשתן עם גבינות, ירקות ופירות

(באדיבות המתכונאית אריקה לוי)

-   למרוח על קרקר גבינת מסקרפונה ולפזר מעל שומשום קלוי. להניח מעל פרוסה צרה של גבינת קשקבל, ובצד להניח פרוסה דקה של שזיף, אפרסק (אפשר גם משימורים) או ענבים חצויים.

-   למרוח את הקרקר בקוטג' מעורבב עם מעט שום גבישי, להניח מעל פרוסת סלמון ושמיר.

-   להכין מגש עם גבינות מסוגים שונים, עגבניות שרי טריות או קלויות בתנור, אבוקדו, זיתים, ממרח פסטו וחמאה בטעמים

-   להניח על הקרקר ריבועים דקים של גבינת גאודה. מעליה להניח פרוסה דקה של גבינת עיזים, רבע עגבניית שרי ומעט בצל ירוק.

 


הלחמים והקרקרים של "ביכורי פשתן" מיוצרים במאפיית הבוטיק של "ביכורים מזון ומאפה", המייצרת מדי יום מגוון לחמים ולחמים מיוחדים. מערכת הייצור מאושרת ע"י משרד הבריאות ועומדת בתקנים המחמירים ISO 9001, ISO 22000 ו-HACCP.

 

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

שוק הנדל"ן התל-אביבי בתקופת הקורונה

מעדנים פרוביוטיים ללא חלב, והאם לאכול אבטיח או מלון?

לשבועות: קמח פיצה ופוקצ'ה וקמח דורום לפסטה